Köpvillkor

 

Priser och betalning
Priserna är i svenska kronor, Euro och USD. Försäljning sker mot faktura eller kontokort. Försäljning sker ej till omyndig eller beställare under 18 år.

Svensk Moms
Priserna visas inkl svensk moms, 25%. Beställer du ifrån ett land utanför EU behöver du inte betala svensk moms.

Kassan
Här kontrollerar du att alla uppgifter stämmer och anger dina adressuppgifter, leverans- och betalsätt. Giltig mailadress krävs. Slutligen klickar du på Slutför köp för att skicka iväg din order.

Leveranser
Du kan välja mellan att få leverans med brev eller paket. Paketleverans sker med UPS. Normalt sker leverans inom 2-3 dagar.

Kvitto
När du bekräftat köpet skickar vi dig ett mail, som bekräftelse på att vi mottagit din order.

Garanti
1 års garanti gäller. Ett garantiärende anmäler du genom att maila till oss. Ange ordernummer och dina kontaktuppgifter samt beskriv ärendet. Skicka inte en vara i retur utan att ha erhållit returnummer.  Vi löser inte ut försändelser som sänts mot postförskott. I övrigt gäller våra garantivillkor som bipackas våra produkter.

Ångerrätt
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit din vara. En returanmälan görs genom att maila till oss. Ange ordernummer och dina kontaktuppgifter. Varan ska vara i nyskick och i sin originalförpackning för att bli godkänd. Returfrakten betalas av dig. Återbetalning sker inom 14 dagar från det att vi mottagit din retur, och görs med det betalsätt du använt.

Fraktkostnad
Frakt tillkommer på samtliga order. Den totala fraktkostnaden anges vid orderläggning.

Importtullar eller skatt
Observera att om beställningen och leveransadressen är utanför EU kan en importskatt tas ut vid mottagandet av varorna. Det belopp som skall betalas beror på destination. Dessa betalningar ansvarar kunden för och vi tar inget ansvar för dessa extra avgifter.

Reklamation
Om en vara är felaktig skall du reklamera till oss inom skälig tid. Du bör undersöka alla varor noggrant vid mottagandet för att förvissa dig om att de är felfria och fungerar som de skall samt att de har de egenskaper du förväntar dig.

Returer bör återsändas i originalförpackning eller annan för produkten lämplig förpackning, samt väl förpackade i av Posten godkänt ytteremballage. Eventuella transportskador till följd av bristfällig förpackning debiteras dig. Vi kontrollerar/testar insända varor i enlighet med din felbeskrivning.

Transportskada
Transportskada bör anmälas samma dag till oss via telefon. Du bör under inga omständigheter lösa ut ett paket som ser skadat ut, även om du tror att innehållet är oskadat.

Vårt ansvar för fel
Föreligger fel som vi ansvarar för, åtar vi oss att på egen bekostnad avhjälpa felet genom reparation, ny leverans eller återbetalning av köpeskillingen. Vårt ansvar är begränsat till vad som anges i dessa allmänna försäljningsvillkor samt vad som anges i konsumentköplagen (1990:932). Vi tar inget ansvar för eventuella konsekvenser om användaren inte följer produktens instruktioner. Vi friskriver oss från ansvar för fel och eventuell skada som förorsakas av t ex ett elavbrott eller andra för FM Marin okända och inte kontrollerbara omständigheter som kan påverka produktens funktion.

Personuppgifter
Vi är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lämnar till oss. Uppgifterna lagras i syfte att kunna fullgöra vår leverans och vårt åtaganden gentemot dig som kund.

Övrigt
För försäljning på hemsidan gäller Distansavtalslagen (2005:59) och Konsumentköplagen (1990:932). Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Gobius Sensor Technology AB
Slätthulsvägen 11
474 32  Ellös
Sverige
Org. nr 556720-5157

Produktregistrering

För dig som köpt en Gobius, passa på att registrera din produkt nu så får du tillgång till vår fria support, 9 till 9 varje dag.

Till registreringen