Tankkalkylatorn fungerar endast på PC med Flash installerat. Tyvärr har Adobe stängt av Flash för oss alla. Men vi arbetar med att göra en ny som även ska fungera på iPhone och Android telefoner. Har du registrerat din Gobius så får du automatiskt ett mail när den nya kalkylatorn är tillgänglig. Om inte, rekommenderar vi att du gör din registrering.

Produktregistrering

För dig som köpt en Gobius, passa på att registrera din produkt nu så får du tillgång till vår fria support, 9 till 9 varje dag.

Till registreringen