Från en nöjd SeaSmart-kund

Hej,
Tänkte redan för bra länge sedan höra av mig och låta dig och dina kolleger veta att jag har mycket positiva erfarenheter av SeaSmart-installationen i min båt. Jag hade inte bara problem med lukt från toautrymmet utan även från luftningen till septitanken, det blev aldrig något kolfilter där. Det har inte funnits tillstymmelsen till dålig lukt (från septin rent vidrig!) någonstans sedan jag fick monterat SeaSmart-paketet tidigt i somras. Så tack för uppföljningen från dig per telefon, som fick mig att gå lös på monteringen. Och det var faktiskt hur lätt som helst! Den här grejen håller verkligen vad den lovar, jag kommer utan vidare att rekommendera den när tillfälle yppar sig.

Önskar hela FM Marin en fin avslutning på 2017!

 

Vänliga hälsningar,

Kim Wesén, Ljungskile

Fler nyheter

Produktregistrering

För dig som köpt en Gobius, passa på att registrera din produkt nu så får du tillgång till vår fria support, 9 till 9 varje dag.

Till registreringen